Aloita yrityksesi kultakausi

Autamme tavoitteissasi keskittyen tulosten maksimointiin ja positiivisen brändikuvan tehostamiseen. Tarjoamme kattavaa näkyvyyttä monipuolisen julkaisijaverkoston avulla ottaen huomioon yrityksesi tarpeet. Markkinoinnin kannattavuus on taattua, sillä maksat vain tuloksista!

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Ota yhteyttä: [email protected]

Affiliate-markkinointi mainostajana

Kampanjan optimointi

Yhteisten tavoitteiden määrittelemisen jälkeen luotte julkaisijoille säännöt kampanjaan osallistumiseen. Etenevä yhteistyö mahdollistaa jatkuvan kampanjan optimoinnin – varmistuaksemme aina tavoitteiden toteutumisesta.

Luotettava seuranta

Tulosten seuranta helppokäyttöisessä järjestelmässä mahdollistaa oman markkinoinnin kehittämisen. Hallintapaneeli näyttää reaaliaikaiset tilastot myös valitsemaltasi ajanjaksolta.

Tulospohjainen maksu

Toteuttaaksemme täyden potentiaalin kampanjan, säästät markkinointibudjettiasi maksamalla vain näkyvistä tuloksista. Tällä periaatteella pyrimme maksimoimaan mainostajien hyödyt myös pitkällä kaavalla.

Ei ylimääräistä työtä

Kampanjan luomisesta lähtien suurin työmäärä jää meille. Hoidamme yhteistyöt julkaisijoiden kanssa puolestanne – teidän ihaillessa tuloksia!

KAMPANJATYYPIT

CPC

Tässä maksumallissa (Commission Per Click) komissiot määritellään sivustolla kävijöiden (eli klikkausten) mukaan. Se soveltuu kampanjatyypiksi, kun tavoitteena on saada näkyvyyttä ja kiinnostuneita kävijöitä.

CPL

Tässä maksumallissa (Commission Per Lead) komissiot määritellään tapahtuneen konversion (esim. sivustolle rekisteröitymisen) mukaan. Se soveltuu kampanjatyypiksi, kun tavoitteena on saada sivustolle uusia käyttäjiä.

Käytössämme on myös kaksi mallia kampanjoihin pääsyyn. Avoimessa mallissa kuka vain verkostomme julkaisija voi markkinoida kampanjaa. Tämä malli nopeuttaa prosessia, sillä hyväksymämme julkaisijat soveltuvat useimpiin kampanjoihin. Rajoitetussa mallissa julkaisijat pyytävät pääsyä kampanjaan. Tämä malli soveltuu erityistilanteisiin, missä mainostaja haluaa vain tietyn tyyliset julkaisijat markkinoimaan kampanjaa.

Tarjoamamme edut

Yksilöllinen palvelu

Priorisoimme mainostajiin kohdistuvan palvelun auttaaksemme yrityksen tavoitteissa, sillä yhteistyön laatu on meille tärkeää. Lisäksi enemmän personalisoidut kampanjat ovat ehdottomasti tervetulleita!

Väärinkäytön esto

Seurantakoodimme hyväksyy vain sääntöjen mukaiset tapahtumat. Lisäksi arvioimme ja tarkkailemme verkostomme julkaisijoiden sisältöä säännöllisesti.

Helppokäyttöisyys

Verkostomme on luotu käyttäjäystävälliseksi ja läpinäkyväksi. Helposti luettavat tilastot edesauttavat kampanjan tehokkuutta ja ovat nopeasti nähtävillä!

Oletko valmis aloittamaan?